Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που μπαίνουν σήμερα στη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων να ανταμειφθούν οι κόποι τους και να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Η φετινή χρονιά είναι δύσκολη για όλους μας, λόγω του κορωνοϊού. Ειδικά όμως για τα παιδιά που δίνουν Πανελλαδικές έχει ιδιαίτερες δυσκολίες, καθώς βίωσαν την ανασφάλεια για τις εξετάσεις και διαταράχθηκε η κανονικότητα τους στο σχολείο. Εύχομαι να μην τα επηρεάσει και να μπορέσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στους γονείς, που στηρίζουν με κάθε τρόπο τον αγώνα των μαθητριών και των μαθητών. Είναι οι καθημερινοί ήρωες που δουλεύουν, φροντίζουν τα παιδιά, τους συμπαραστέκονται ηθικά και περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των εξετάσεων θεωρώ δεδομένο ότι οι γονείς που κοπιάζουν θα δώσουν καλά παιδιά στην κοινωνία και υπεύθυνους αυριανούς πολίτες. Τελικά αυτό είναι που μετράει!


Οι εξετάσεις είναι η πρώτη μεγάλη δοκιμασία στη ζωή των παιδιών. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία σε όποια επιλογή κάνουν!