ΕΦΗΒΟΙ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ 2013-2014Αδίκησαν τον εαυτό τους οι παίκτες του Πανεδεσσαϊκού με την εμφάνιση που έκαναν τα τελευταία δώδεκα λεπτά απέναντι στην ισχυρή ομάδα του Α.Ο.Κ. Βέροιας στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο Πανεδεσσαϊκός ήταν ανταγωνιστικός από την αρχή του παιχνιδιού και έπαιξε στα “ίσα” τον Α.Ο.Κ. με τον Κληντσάρη να οργανώνει εξαιρετικά και τους Χρήστου, Μπούζμπα και Μυλωνά να βρίσκουν το δρόμο προς το καλάθι. Προηγήθηκε με 16-21 στο 15ο λεπτό,  σημείο στο οποίο έχασε ευκαιρίες να διευρύνει τη διαφορά, με το διαιτητικό δίδυμο με “αυστηρά” φάουλ να κρατάει στο σκορ τη γηπεδούχο ομάδα που προηγήθηκε με 30-26 με τη λήξη του ημιχρόνου. Οι “πράσινοι” προσπάθησαν φιλότιμα να μειώσουν και ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 28ο λεπτό όπου οι διαιτητές αρνήθηκαν καθαρά φάουλ στις προσπάθειες του Μπούζμπα κάτω από το καλάθι προκαλώντας εκνευρισμό στην ομάδα και δίνοντας τη δυνατότητα στον Α.Ο.Κ. να αυξήσει τη διαφορά στο +12(48-36) με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου. Για ανεξήγητο λόγο ο Πανεδεσσαϊκός δεν “ξαναμπήκε” στο τελευταίο δεκάλεπτο και πραγματοποιώντας ίσως το χειρότερο αγωνιστικό του δεκάλεπτο δέχθηκε στο τέλος βαριά ήττα με 69-40. Σίγουρα το σκορ μπορεί να ήταν πλασματικό για την εικόνα του αγώνα, θα πρέπει όμως οι παίκτες της ομάδας της Έδεσσας να παραδειγματιστούν από την αγωνιστικότητα των συναθλητών τους από τη Βέροια που τα έδωσαν όλα μέχρι το τέλος ανεξάρτητα που ο αγώνας είχε κριθεί νωρίτερα.

– Για τον Πανεδεσσαϊκό που διαθέτει τη νεαρότερη ομάδα αυτής της φάσης με αθλητές γεννηθέντες κατά βάση το 1997, απουσίασαν οι Παρίσης και Παζάρκας.
-Δεν μπόρεσε να βρει αντίδοτο στους 95άρηδες του ΑΟΚ Καπνά και Οικονόμου η ομάδα της Έδεσσας, με τον δεύτερο να πετυχαίνει 31 πόντους.
-Επόμενος αγώνας για την εφηβική ομάδα του Πανεδεσσαϊκού την Κυριακή 26/01/2014 και ώρα 14:00 στο Δ.Α.Κ. Έδεσσας με αντίπαλο τον Βατανιακό Κατερίνης.
Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός(Αναστασιάδης):Γιούρτσης, Σίπκας, Τυρπάνης 2, Στόμας 2, Τράπκος 2, Χρήστου 7, Στογιάννης, Τζώγας, Κληντσάρης 8, Μυλωνάς 7(1 τριπ.), Μπούζμπας 12.