ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

*********ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (SECURITY)*********

10155559_736792466351776_417685448_nΤο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Computer Studies και το ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ. Έδεσσας υλοποιούν προγράμματα κατάρτισης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security) διάρκειας 105 ωρών.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να εργαστούν ως Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας και δεν έχουν επαγγελματική εμπειρία ή αναγνωρισμένο τίτλο για την ειδικότητα «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας».

Στους καταρτιζόμενους χορηγείται Βεβαίωση Κατάρτισης και Πρακτικής Άσκησης, ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν** στις εξετάσεις πιστοποίησης του ΚΕ.ΜΕ.Α. και του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SECURITY ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/5/14.
Πληροφορίες – Εγγραφές: Καθημερινά Αγγελή Γάτσου 15, Έδεσσα
Τηλέφωνο 2381051119

Εξετάσεις Πιστοποίησης για την ειδικότητα «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας»

Δικαίωμα συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης που διενεργούνται από το ΚE.ME.A. σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. έχουν οι επαγγελματίες οι οποίοι έχουν εργασθεί ή εργάζονται ως μισθωτό προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας σε Ιδιωτικές Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας ή ως προσωπικό σε Τμήματα Εσωτερικής Ασφάλειας επιχειρήσεων ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

**Επίσης, δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν και όσοι κατέχουν Βεβαίωση Κατάρτισης και Πρακτικής Άσκησης που έχουν χορηγηθεί από αδειοδοτημένα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης ύστερα από επιτυχή παρακολούθηση προγράμματος κατάρτισης και πρακτικής άσκησης, διάρκειας 105 ωρών, για την ειδικότητα «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας».