τρεμΤην στήριξη της «Οικολογίας-Αλληλεγγύης» στο συνδυασμό του Γιάννη Μίχου στο δήμο Αριστοτέλη, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της κίνησης και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Τρεμόπουλος.

«Είναι δεδομένο και αυτονόητο ότι η Οικολογία Αλληλεγγύη θα στήριζε για υποψήφιο δήμαρχο Αριστοτέλη όποιον επέλεγε το κίνημα ενάντια στις εξορύξεις Χρυσού στην Χαλκιδική» αναφέρει σε σχετική δήλωση ο Μιχάλης Τρεμόπουλος και προσθέτει : «Ο Γιάννης Μίχος επιλέχθηκε σε μια υποδειγματική και μαζική διαδικασία άμεσης δημοκρατίας. Μαζί  έχουμε βρεθεί σε κοινούς αγώνες εδώ και χρόνια. Γνωρίζουμε το ήθος του και την αγωνία του για τον τόπο, όπως και τις ακάματες προσπάθειές του για να διατυπωθεί μια εναλλακτική οικονομική πρόταση για την περιοχή, διαφορετική από το μονόδρομο της εξόρυξης χρυσού που προωθεί αυταρχικά η κυβέρνηση» και καταλήγει: «Πιστεύουμε στην ρεαλιστικότητα του προγράμματος του, στην ρεαλιστικότητα του οράματος του».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Τρεμόπουλος θα παραβρεθεί σήμερα το βράδυ στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του  «Κινήματος Ανάπτυξης»  του Γιάννη Μίχου στην Ιερισσό, ενώ θα έχει και επαφές με εκπροσώπους φορέων και κατοίκους της περιοχής.