1Φίλοι συντοπίτες μου
Η συμμετοχή μου στις Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Ενωτική Δράση» του υποψήφιου δήμαρχου Αντώνη Ρυσάφη είναι μια συνειδητή επιλογή που δείχνει την εμπιστοσύνη στις νέες ιδέες, για έναν Δήμο όπου τον πρώτο λόγο στη διαχείριση πρέπει και μπορούμε να τον έχουμε εμείς οι πολίτες.
Αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση μιας εκλογικής προσπάθειας που έχει σαν στόχο να συμβάλλει στην επίλυση διάφορων θεμάτων που αφορούν πρώτα την τοπική Κοινότητα της Πλατάνης.
Σ’ αυτό το χωριό ζω, με εσάς μιλάω κάθε μέρα και όλοι εμείς που αποφασίσαμε να βρεθούμε μπροστά είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε για να μπουν οι βάσεις για κάτι καλύτερο. Είμαι και παραμένω ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας με τη δραστηριότητα στον Πολιτιστικό Σύλλογο αλλά και με την ιδιότητα του μέλους της μεγάλης οικογένειας του χωριού μας.
Η εκπροσώπησή μας στον Δήμο πρέπει να έχει ένα δυνατό στόχο κ αυτός εντοπίζεται στη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινής μας ζωής.
Θέλουμε καλύτερους δρόμους που δεν έχουμε, απαιτούμε την ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας για να παραμείνουν οι νέοι στο χωριό και γι’ αυτό πρέπει να υπάρχει αυτή η ομαλή συνέχεια στην ιστορία του χωριού.
Η σχέση μας με τον Δήμο δεν μπορεί να είναι μόνο στη λογική του «Δίνω» συνεχώς σε αυτόν, αλλά και του «ανταποδίδω» απ’ αυτών σε κάποια στιγμή.
Για όλα αυτά πρέπει να αγωνιστούμε και γι’ αυτά θέλω να αγωνιστώ. Εκπροσωπώντας τη νέα γενιά αλλά και όλους εσάς δυναμικά, για την αλλαγή που χρειαζόμαστε, όχι μόνο στα πρόσωπα αλλά και στις ιδέες που εκφράζουμε. Γιατί τα χωριά μας είναι αυτά που μπορούν να δώσουν πνοή στον Δήμο, αρκεί να το πιστεύουμε.
Σας ευχαριστώ και ελπίζω στην εμπιστοσύνη σας.
Φιλικά Σαμάνδη Χρύσα (Άνθη)