1
Στα πλαίσια της εκδήλωσης «Ανοιχτές Θύρες 2015- Γνωριμία με το ΣΔΕ» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/6 η παρουσίαση των Σχεδίων Δράσης (Projects) και η έκθεση έργων μοντέρνας τέχνης των εκπαιδευόμενων του ΣΔΕ Γιαννιτσών –Παράρτηματος Έδεσσας.
2
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί συμπολίτες μας,οι διευθυντές των ΚΔΒΜ της περιοχής μας, ο εκπρόσωπος της Αντιπεριφέρειας κ.Μπιμπίτσος Χρήστος και οι βουλευτές του νομού μας κ.Σμίας Χρήστος και κ.Σηφάκης Ιωάννης.
3
Το ΣΔΕ Γιαννιτσών –Παράρτημα Έδεσσας ευχαριστεί θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν και στήριξαν ενεργά την προσπάθεια των εκπαιδευόμενων του σχολείου μας.
4
Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας απευθύνονται σε ενήλικες που επιθυμούν να αποκτήσουν Απολυτήριο Γυμνασίου, η διάρκεια της φοίτησης είναι 18 μήνες, με τα μαθήματα να γίνονται απογευματινές ώρες.
5
Πρόκειται για έναν καινοτόμο θεσμό που περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του συμβουλευτικές υπηρεσίες απο Σύμβουλο Ψυχολόγο και Σύμβουλο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας.Για Πληροφορίες-εγγραφές: απευθυνθείτε στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Γιαννιτσών, Βάρναλη 1, Γιαννιτσά. Τηλ.: 2382081010 – 2381022866

Ο Διευθυντής Η Υπεύθυνη Παραρτήματος
Μανδάλτσης Χρήστος Δουλγερίδου Μαριάννα