Συνελήφθησαν συνολικά 8 υπήκοοι Πακιστάν. Οι 3 από αυτούς εμπλέκονται και στις δύο ληστείες με συνολική λεία 1.385 ευρώ
astinomia-620x320_DCE
Εξιχνιάσθηκαν μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο περιπτώσεις ληστειών που έγιναν το τελευταίο διάστημα στους Ευζώνους Κιλκίς.

Συνελήφθησαν 8 υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 22 έως 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και οπλοχρησία. Σημειώνεται ότι 3 από τους συλληφθέντες ενέχονται και στις δύο ληστείες.

Ειδικότερα, χθες (09-03-2016) τα ξημερώματα στους Ευζώνους Κιλκίς οι προαναφερόμενοι 8 υπήκοοι Πακιστάν με την απειλή πιστολιών και ξύλων, καθώς και την χρήση αιχμηρών αντικειμένων αφαίρεσαν από 4 ομοεθνείς τους ηλικίας 23 έως 45 ετών το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα .

Άμεσα συνελήφθη ένας 22χρονος υπήκοος Πακιστάν, ενώ δύο από του ς παθόντες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής. Επίσης, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας επιπλέον 7 υπήκοοι Πακιστάν για την ίδια υπόθεση.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι 3 από τους 8 συλληφθέντες ενέχονται και σε άλλη περίπτωση ληστείας. Ειδικότερα, την 05-03-2016 το βράδυ στους Ευζώνους Κιλκίς, οι 3 προαναφερόμενοι υπήκοοι Πακιστάν και 2 υπήκοοι Αφγανιστάν που αναζητούνται, με την απειλή πιστολιών και ξύλων, αφαίρεσαν από 7 υπηκόους Πακιστάν ηλικίας 2 0 έως 34 ετών συνολικά το χρηματικό ποσό των 285 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, 8 κινητά τηλέφωνα και τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.