msu-agglika-gia-enilikes
Σε μια εποχή παγκοσμιοποίησης και προκλήσεων οι μαθητές πρέπει να έχουν εφοδιασθεί με όσον το δυνατόν περισσότερες γνωστικές ικανότητες για να μπορέσουν να απαιτήσουν μια ζωή αξιοπρεπή. Αυτό επαυξάνεται ακόμη πιο πολύ στην Ελλάδα της κρίσης. Η γνώση της αγγλικής γλώσσας γίνεται μονόδρομος, η πιστοποίησή της από τους αρμόδιους φορείς είναι το ζητούμενο. Η επιτυχία όμως όταν συμμετέχεις σε μία τέτοια διαδικασία είναι αμφίβολη. Πολλοί είναι παράμετροι που την καθορίζουν. Αλλά αυτό που βαραίνει περισσότερο είναι η πείρα του καθηγητή και η ικανότητα να μεταλαμπαδεύσει τη γνώση και την αγάπη για το γνωστικό αντικείμενο.
Μία τέτοια επιτυχία γεύτηκαν όλοι οι μαθητές του φροντιστηρίου αγγλικών «Λέξις» που έδωσαν τις εξετάσεις του Michigan τον Δεκέμβριο του 2015 για να αποκτήσουν το πτυχίο proficiency. Η καθηγήτρια των Αγγλικών κ. Σιμόνε Τζαβέλλα είχε την απόλυτη επιτυχία με τους μαθητές της. Με κύριο στόχο ο προσανατολισμός των μαθητών στον δρόμο για την κορυφή αλλά πάντοτε μέσα από την ανάδειξη του καλύτερου εαυτού τους, μπόρεσε να τους φέρει στο νήμα της νίκης. Οι κόποι και η προσπάθεια που κατέβαλλαν οι μαθητές και η καθηγήτρια ανταμοίφθηκαν. Όλοι οι μαθητές κατάφεραν να συγκεντρώσουν υψηλές βαθμολογίες που τους χάρισαν το πολυπόθητο πτυχίο proficiency.
Η αξία των καθηγητών του γνωστού φροντιστηρίου αγγλικών –γαλλικών «Λέξις» και η ποιότητα της διδασκαλίας τους είναι παθομολογουμένη και αποδεικνύεται από την εμπιστοσύνη εκατοντάδων οικογενειών. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι η προσπάθεια για περαιτέρω βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών δεν συνεχίζεται καθημερινά. Κάτι που αποδείχθηκε για πολλοστή φορά και με την πρόσφατη νέα επιτυχία της καθηγήτριας κ. Τζαβέλλα στις εξετάσεις των αγγλικών Michigan του Δεκεμβρίου 2015 για την απόκτηση του πτυχίου proficiency.