Στα πλαίσια της Εορτής του Αγίου Πνεύματος της Δευτέρας 5 Ιουνίου, ο Δήμος Έδεσσας και ειδικότερα η Υπηρεσία Πρασίνου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου και παρόντα τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου κο Γιάννη Χατζόγλου συνέβαλλε από την αρχή της πόλης μέχρι και την Αγία Τριάδα με πολύ μεράκι και προσωπική εργασία των υπαλλήλων Πρασίνου του Δήμου όπου δεξιά κι αριστερά του δρόμου καθαρίστηκαν και σκουπίστηκαν για τη διευκόλυνση των οχημάτων και του μεγάλου όγκου των επισκεπτών.

Θα θυμούνται άλλωστε οι χρήστες του δρόμου την πρότερη κατάσταση, όταν τα χόρτα και οι θάμνοι έκαναν κατάληψη στο οδόστρωμα, μειώνοντας το πλάτος του, που στένευε επικίνδυνα. Η ορατότητα στις στροφές του δρόμου δεν ήταν καλή, ενώ ακόμα χειρότερη ήταν η κατάσταση τις νυχτερινές ώρες, αφού η διαγράμμιση δεν ήταν ευδιάκριτη. Με την παρέμβαση που έγινε στο δρόμο απομακρύνθηκαν και από τις δύο πλευρές τα χόρτα και οι θάμνοι, καθαρίστηκαν τα σκουπίδια και πετάχτηκαν σε σακκούλες όπου τα πήρε όχημα και τα απομάκρυνε σε ειδικό χώρο.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία η Καρυδιά αυτή προϋπήρχε της Μονής της Αγίας Τριάδας η οποία κλαδεύτηκε και περιποιήθηκε φορώντας τα καλά της για να υποδεχτεί για άλλη μια φορά τον κόσμο και να δυναμώσει με τα χρόνια ξαναβγάζοντας τα κλαδιά και τη πλούσια φυλλώσιά της!