Εδώ και 3 ημέρες κλιμάκιο της Υπηρεσίας Πρασίνου της Έδεσσας έπιασε εργασία στο πάρκο της Μεραρχίας όπου ήταν παραμελημένο για καιρό! Καθαρίστηκε από τα ξερόχορτα και τα μικροσπουπίδια καθώς και αποψιλώθηκε με σκέψη στο εγγύς μέλλον να φυτευτούν λουλούδια για να μην είναι τόσο “άδειο”.


Επίσης κλαδεύτηκαν δέντρα καθώς και κάποια επικίνδυνα θα πρέπει να κοπούν για αποφυγή κάποιου ατυχήματος. Οι έμπειροι συνεργάτες της Υπηρεσίας Πρασίνου πλέον έχουν πάρει το άερα και με μεθοδικότητα πηγαίνουν όπου υπάρχει πρόβλημα και το διευθετούν με μεγάλη επιτυχία εξαιτίας της συνεργασίας που έχουν μεταξύ τους και ιδίως με τη φιλικότητα και τον σεβασμό που εκπέμπει ο αντιδήμαρχος κύριος Γιάννης Χατζόγλου!

Όταν ένας άνθρωπος γίνεται φίλος με τους συνεργάτες του και δεν τον θεωρούν μπαμπούλα που μόνο θα έλθει ως επιστάτης, αυτόματα οι εργασίες γίνονται με περισσότερο μεράκι και το αποτέλεσμα τις ως επί τω πλείστων φορές είναι να ξεπερνούν τον εαυτό τους.

Επιπλέον οι εργασίες μεταφέρθηκαν ακόμη και στον καθαρισμό του ποταμού όπου το μικρό καταρρακτάκι πλέον φαίνεται ξεκάθαρα. Πολλοί είναι οι επισκέπτες όπου έρχονται με τα μικρά παιδιά τους για τη νέα και πλέον ασφαλή παιδική χαρά.

Όσον αφορά τους κατόχους δεσποζόμενων σκύλων, βεβαίως και επιτρέπεται η πρόσβαση αλλά μέχρι τις δύο γέφυρες διότι μετά από αυτές παίζουν μικρά παιδιά με το έδαφος.

Για τους κατόχους δεσποζόμενων σκύλων συντροφιάς οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να φέρουν πάντοτε το ειδικό σακκουλάκι για να παίρνουν τυχόν απερριτώματά τους προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και σαφώς ένεκα νόμου αλλά και καθαριότητας χώρου.

Το πάρκο θα συνεχιστεί να καθαρίζεται καθώς και σε λίγες ημέρες πλέον θα λειτουργήσει επιτέλους και η βρύση η οποία όλα αυτά τα χρόνια ήταν εκτός λειτουργίας.

Όσον αφορά τους νέους μας που έρχονται στο σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν κάδοι οι οποίοι υπάρχουν εκεί για να ρίπτουν περιτυλλίγματα φαγητών, καφέδων και σκουπιδιών γενικότερα.