Για πρώτη φορά οι τρεις Σύλλογοι της περιοχής “Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Άρνισσας» ο Σύλλογος Ποντίων και Μικρασιατών Άρνισσας καθώς και ο Σύλλογος Προστασίας της Λίμνης Βεγορίτιδας καταθέτοντας ψυχή και σώμα με σκοπό την ανάδειξη της περιοχής και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφεραν σε ένα μαγευτικό τοπίο με πανοραμική θέα τη Λίμνη.

Εμείς αν και φτάσαμε αργά είδαμε πλήθος κόσμου, οικογένειες με παιδιά και μια χαρούμενη ατμόσφαιρα με τους διοργανωτές να έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες από την προηγούμενη ημέρα ως είθισται με σκοπό να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

Επισκέπτες είχαμε και από άλλες πόλεις που συνδύασαν την εκδρομή τους με την Άρνισσα, Άγιο Αθανάσιο και Αερολέσχη Έδεσσας. Τα νηστίσιμα εδέσματα, φασολάδα και χαλβάς υπήρχαν άφθονα με τους εθελοντές να σερβίρουν στους επισκέπτες ασταμάτητα.
Την εκδήλωση των Συλλόγων τίμησαν με την παρουσία τους η δραστήρια αντιδήμαρχος Μαρούλα Κατσάρα, ο Δημήτρης Γιώγας, ο Δημήτρης Ταπαζίδης και ο Τάσος Δίου, ο πρώην Δήμαρχος Αθανάσιος Κάρτας, ο Αντώνης Ρυσάφης υποψήφιος δήμαρχος με τους συνυποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους,

Ο Νίκος Μούλας ξενάγησε τους συνυποψήφιούς του στην προβλήτα της Λίμνης όπου κατά το παρελθόν έγιναν Πανελλήνιοι Κολυμβητικοί Αγώνες

ο Γιάννης Τσεπκεντσής με τους συνυποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους καθώς και ο κος Τσιτσάγκας υποψήφιος δήμαρχος με τους συνυποψήφιούς του.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η πολύ αγαπητή Εδεσσαία, υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ., Κική Παπαδάκη!

Το παρόν έδωσε και ο δημοσιογράφος Χρήστος Δημητριάδης που οι πληροφορίες αναφέρουν πως την Κυριακή θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του συνοδευόμενος από τον στενό του συνεργάτη, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και Σεφ Τάσο Χατζηαργυρίου και τη γυναίκα του και αντιπρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Έδεσσας της Νέας Δημοκρατίας Αντιγόνη Στεφανίδου.
Παραβρέθηκαν επίσης ο Γραμματέας της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Γάγκλιου με την ομάδα του κόμματος.

Οι διοργανωτές έμειναν ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου και μας δήλωσαν ότι αυτό θα συνεχιστεί έτσι ώστε να αναδείξουν και να προβάλλουν την Άρνισσα με όσα μέσα διαθέτουν και ιδίως με τον πολιτισμό! Οι τρεις πρόεδροι, ο Πέτρος Κάρτας, Πρόεδρος Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Άρνισσας, ο Γιώργος Ιωσηφίδης, Πρόεδρος Ποντίων και Μικρασιατών Άρνισσας και ο Νίκος Μούλας Πρόεδρος Προστασίας Λίμνης Βεγορίτιδας ευχήθηκαν καλή Σαρακοστή ως οικοδεσπότες σε όλον τον κόσμο! Χωρίς τους χορηγούς μια τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να γίνει και αξίζει να σημειωθούν : Κάβα Τόϊτος Καραβίτης, Μάϊνος, Κωστίδης, Καρυπίδης, Novastores γεωπονικά καταστήματα και Ομάδα Παραγωγών Άρνισσας.

Δεύτερη στάση Αερολέσχη Έδεσσας.

Πλήθος χαρταετών στόλισε σήμερα τον ουρανό της Ζέρβης-Παναγίτσας σε ένα πανέμορφο σημείο με τον καιρό να είναι σύμμαχος και το πέταγμα του χαρταετού παιχνιδάκι για γονείς και παιδιά.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί όμως που κατά την κατάβαση του χαρταετού τους μπλέχτηκαν σε περιπέτειες μιας και ο χαρταετός πιάνοντας στα γύρω δέντρα με αποτέλεσμα πολλοί να προσπαθούν να τους κατεβάσουν!

Όμορφες οικογενειακές εικόνες από τους συμπολίτες μας και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής δεν άφησε κανέναν ανικανοποίητο.