Εγκάρδια υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι της δημοτικής ενότητας Βεγορίτιδας στον υποψήφιο δήμαρχο Γ. Τσεπκεντζή και στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της “Κοινωνίας σε Κίνηση” στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης που πραγματοποιήθηκε στην Άρνισσα. Η μεγαλειώδης συμμετοχή των κατοικων ενίσχυσε την σιγουριά μας ότι η Κοινωνία σε Κίνηση θα είναι ο μεγάλος νικητής την Κυριακή το βράδυ.

Στην ομιλία του ο Γιάννης Τσεπκεντζής αναφέρθηκε στην λίμνη Βεγορίτιδα επισημαίνοντας τα εξής: “Βεγορίτιδα βαθιά τραυματισμένη. Βεγορίτιδα που στις πλάτες σου παίζονται παιχνίδια με μολύνσεις και μετρήσειςις. Βεγορίτιδα με τα απαγορευτικά της κολύμβησης. Άτυχη Βεγορίτιδα. Που όμως έχεις φωνή. Την κραυγή όλων των πολιτών του δήμου μας που συστρατεύονται στον αγώνα για την αγροτική ανάπτυξη, για την πολιτιστική αναγέννηση και για την υπεράσπιση του περιβάλλοντος.”


Άσκησε δριμεία κριτική στην νυν δημοτική αρχή αναφέροντας χαρακτηριστικά “Από εξαγγελίες ένα σωρό. Τάζει εξυπηρετήσεις και ρουσφέτια σε όποιον βρει μπροστά του. Δεν θυμάται καν πλέον σε ποιον και τι έχει υποσχεθεί. Ξέρει ότι δεν θα χρειαστεί να απολογηθεί ποτέ γιατί δεν θα τα πραγματοποιήσει. Η κοινωνία του έχει γυρίσει την πλάτη της”










Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Γ. Τσεπκεντζής ζήτησε από τους δημότες της Έδεσσας- Βεγορίτιδας να αψηφήσουν τον φόβο λέγοντας “Αψήφιστε όσους θέλουν με τον φόβο να διοικούν, όσους ελπίζουν ότι το κλίμα της τεχνητής έντασης θα συγκρατήσει το κύμα της ελπίδας. Πάμε όλοι μαζί να απαλλάξουμε τον τόπο από όσα ζούμε όλοι τον τελευταίο καιρό. Είναι μια συμπεριφορά που δεν ταιριάζει στις ψυχές αυτού του τόπου.”
(ευχαριστούμε το G-STUDIO WEDDING PHOTOGRAPHY για το φωτογραφικό υλικό που μας παρείχε)