Σύλληψη για παράβαση νόμου περί αλλοδαπών

Συνελήφθη σήμερα (3 Σεπτεμβρίου 2020) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, ένας αλλοδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. όχημα δύο αλλοδαπούς άνδρες με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς το εσωτερικό της χώρας. Το όχημα που οδηγούσε κατασχέθηκε, όπως επίσης κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ που είχε στην κατοχή του.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (2 Σεπτεμβρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ημεδαπός καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή 8 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3 μέτρων και να κατέχει ποσότητα κάνναβης 22,1 γραμμαρίων.

Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως επίσης κατασχέθηκε η ποσότητα κάνναβης που βρέθηκε.


Εξιχνίαση απάτης

Από το Γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας ημεδαπής γυναίκας καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, υπέκλεψε τα στοιχεία της τραπεζικής κάρτας ενός ημεδαπού και στη συνέχεια πραγματοποίησε 5 ηλεκτρονικές συναλλαγές συνολικής αξίας 1.456,15 ευρώ.