Σύλληψη για απάτη Συνελήφθη χθες (4 Φεβρουαρίου 2022) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, με τη συνεργασία αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πέλλας, ένας αλλοδαπός άνδρας, για απάτη. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ένας άνδρας και μία γυναίκα συνεργοί του, τηλεφώνησαν το προηγούμενο διάστημα σε 4 ημεδαπούς, όπου η γυναίκα προσποιούμενη συγγενικό τους πρόσωπο που δήθεν έπεσε θύμα τροχαίου και ο άνδρας προσποιούμενος τον γιατρό, με το πρόσχημα επείγουσας ανάγκης χειρουργικής επέμβασης, ζητούσαν να τους καταβάλουν χρηματικά ποσά. Όπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς θα εισέπραττε τα χρηματικά ποσά από τα θύματα της απάτης. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 250 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Εξιχνίαση απόπειρας ληστείας Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 17ης Ιανουαρίου 2022 σε περιοχή της Ημαθίας, ο ένας από τους άνδρες πλησίασε πεζή γυναίκα και με τη χρήση σωματικής βίας που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, προσπάθησε να αφαιρέσει από την κατοχή της μία τσάντα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Ο συνεργός του ήταν οδηγός οχήματος που χρησιμοποιούσαν.
Συλλήψεις για ναρκωτικά

·   Συνελήφθη χθες (4 Φεβρουαρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 44 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό 3.200 ευρώ

 

·   Συνελήφθη προχθές (3 Φεβρουαρίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 φυτά κάνναβης που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες, ποσότητα κάνναβης σε τρίμματα – κορυφάδες συνολικού βάρους 161 γραμμαρίων και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη χθες (4 Φεβρουαρίου 2022) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγες ώρες νωρίτερα σε περιοχή των Σερρών, αφαίρεσε από όχημα ημεδαπού ένα ηχοσύστημα αξίας 100 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.