Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της MANDYNAMIC στις Ημέρες Καριέρας 2022 που πραγματοποιήθηκαν στις 8 και 9 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με την παρουσία περισσοτέρων από 4.000 υποψηφίων και 89 εταιρειών, εκπαιδευτικών οργανισμών και φορέων.

Η MANDYNAMIC πραγματοποίησε στο περίπτερό της περισσότερες από 400 1:1 συνεντεύξεις με υποψηφίους πολλών ειδικοτήτων. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, τις τάσεις της αγοράς εργασίας και τις δεξιότητες που απαιτούνται, προκειμένου να βρουν την θέση που τους ταιριάζει και να χαράξουν μια υγιή επαγγελματική πορεία.

ΔΥΝΑΜΙΚA ΣΤΟ ATHENS COFFEE FESTIVAL 2022

Η MANDYNAMIC συμμετείχε δυναμικά στο Athens Coffee Festival, που πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως τις 26 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, για 6η συνεχή χρονιά.

Με 19.800 επισκέπτες και 100 εκθέτες το Athens Coffee Festival αποτέλεσε σημείο συνάντησης των  επαγγελματιών του καφέ και της εστίασης. Το περίπτερο της MANDYNAMIC κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, οι οποίοι θέλησαν να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τις λύσεις που παρέχει η εταιρεία στις επιχειρήσεις του κλάδου, όσον αφορά την αναζήτηση και διάθεση ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης προσωπικού.