ΔΕΥΤΕΡΑ 12/12, ΤΡΙΤΗ 13/12, ΤΕΤΑΡΤΗ 14/12/2022, στις 6.30 το απόγευμα:

TAD. Η σμαραγδένια πλάκα.

Κινούμενα σχέδια, κωμωδία, στα ελληνικά. Διάρκεια: 90’. Σκηνοθεσία: Ενρίκε Γκάτο. Τις φωνές δανείζουν: Γιώργος Σκουφής, Άννα Σταματίου, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Παναγιώτης Καποδίστριας, Στέφανος Γεωργόπουλος, Στεφανία Φιλιάδη, Λητώ Αμπατζή, Κατερίνα Μάντζιου, Δημήτρης Πάσιος, Σοφία Τσάκα, Πάνος Τοψίδης, Ζωή Κατσάτου, Σταματίνα Μυτιληναίου, Γιώργος Στάμος, Γιάννης Υφαντής.

  Ο ατζαμής αρχαιολόγος Ταντ επιθυμεί την αποδοχή των συναδέλφων του, αλλά η αδεξιότητά του στέκεται εμπόδιο στο όνειρό του. Όταν διαλύει κατά λάθος μια σπάνια σαρκοφάγο, απελευθερώνεται ένα ξόρκι που θέτει τη ζωή των φίλων του σε κίνδυνο. Ο Ταντ και η Σάρα θα ξεκινήσουν ένα περιπετειώδες ταξίδι που θα τους οδηγήσει μέχρι την άκρη του κόσμου, για να τους σώσουν και να σταματήσουν την κατάρα της Σμαραγδένιας Πλάκας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 12/12, ΤΡΙΤΗ 13/12, ΤΕΤΑΡΤΗ 14/12/2022, στις 9 το βράδυ:

THE FABELMANS.

Δράση, περιπέτεια. Διάρκεια: 151’.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ. Παίζουν: Γκάμπριελ Λα Μπελ, Μισέλ Γουίλιαμς, Πολ Ντέινο, Σεθ Ρόγκεν.

Μεγαλώνοντας στην Αριζόνα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο μικρός Σάμι Φέιμπελμαν ανακαλύπτει ένα συνταρακτικό οικογενειακό μυστικό και διαπιστώνει τον τρόπο που η δύναμη του σινεμά τον βοηθά να διαχειριστεί την αλήθεια.

 

Είσοδος: 6 ευρώ (για όλους).

Ηλεκτρονικά εισιτήρια: https://gocinema.gr/product-category/cheimerinos-kinimatografos-edessas-cine-edessa/