Έφτασαν σήμερα τα πολυπόθητα ερπετά από το Reptilianostra του αδερφικού φίλου Μαρίνου Πρωτόπαπα, ένας Caiman crocodilus – Διοπτροφόρο καϊμάν, αρσενικό γύρω στα 80 εκ. και ένας Varanus panoptes – Βάρανος πανόπτες ή άργκους, με κίτρινες κηλίδες, αρσενικό γύρω στα 70-80 εκ. Τα ερπετά εξόφλησαν ευεργέτες & φίλοι του Δημοτικού Ερπετάριου Έδεσσας που θέλουν να μας βλέπουν στην κορυφή.

 

Με τα συγκεκριμένα είδη φτάσαμε σήμερα στον ασύλληπτο αριθμό των 69 ειδών/μορφών ερπετών, κρατώντας για χρόνια την πανελλαδική πρωτιά σε αριθμό και ποικιλομορφία αυτών. Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, τόσο τη δική μου, όσο και του συνεργάτη μου, του Αντώνη Γιάννου προς όλες τις ευγενείς φίλες & τους ευγενείς φίλους που συνέδραμαν οικονομικά για την απόκτηση των ερπετών, που εξοφλήθηκαν ήδη με το ποσό των 980 ευρώ. Ισχυρός παράγοντας της Έδεσσας, εξύμνησε την αγάπη μου και την ανιδιοτέλειά μου για την πόλη μας και μας συνέδραμε τα μέγιστα, απλά δεν τον αναφέρω γιατί επιθυμεί να κρατήσει την ταυτότητά του μυστική.

Η συμβολή δε του καρδιακού φίλου, ιατρού αναισθησιολόγου κ. Δήμου Σταλίκα ο οποίος με έστειλε σε αρκετές κυρίες και αρκετούς κυρίους για να συνδράμουν οικονομικά ήταν παροιμιώδης. Να έχετε όλες και όλοι την υγεία σας και την ευλογία του Κυρίου στις ζωές σας. Να ευτυχείτε και να προσφέρετε πάντα, όχι μόνο σε μας αλλά όπου μπορείτε. Ο Θεός να σας τα δίνει σε υγεία, σε ευτυχία και σε χρήμα, διπλά και τρίδιπλα. Ακολουθούν δύο φωτογραφίες από το διαδίκτυο και θ’ ακολουθήσει βίντεο από τον αγαπημένο φίλο μας δημοσιογράφο τον Τάσο Δούκλη και το Edessa News – www. edessanews.gr Ιστότοπος Ειδήσεων/ΜΜΕ, όπου θα δείτε ζωντανά την άφιξη των ερπετών και την τοποθέτησή τους στους ερπετοκλωβούς. Έχετε την αγάπη μας για ακόμη μια φορά. Σας ευχόμαστε να περάσετε τα πιο ονειρεμένα Χριστούγεννα της ζωής σας και το ελπιδοφόρο έτος 2023 που θ’ ανατείλει σε λίγες ημέρες, να είναι πιο δημιουργικό και πιο ευεργετικό από αυτό σε όλους τους τομείς της ζωής σας…!!!
Δημήτρης Δουρβάνης – Αντώνης Γιάννου
Υπεύθυνοι συντήρησης ερπετών & εύρυθμης λειτουργίας Δημοτικού Ερπετάριου Έδεσσας.
Έδεσσα 22/12/2022.