Σε συλλογή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης  και παιχνιδιών προχωράει το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας – Πέλλας με τη συμμετοχή του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ημαθίας – Πέλλας και της Ομάδας Γυναικών Γιαννιτσών, ενόψει του Πάσχα.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα φέρνει εμάς και τις οικογένειες μας καθημερινά αντιμέτωπους με την ακρίβεια και τις ανατιμήσεις σε μια σειρά είδη λαϊκής κατανάλωσης, στην ενέργεια, στα καύσιμα. Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι η συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών, η ενίσχυση και στήριξη των συναδέλφων μας και των οικογενειών που έχουν ανάγκη, για να μείνουμε όλοι όρθιοι και δυνατοί στον αγώνα που συνεχίζεται!

Τα σωματεία συγκεντρώνουν τα ακόλουθα είδη: Γάλα μακράς διάρκειας, ζάχαρη, αλεύρι, ρύζι, όσπρια, μακαρόνια, κονσέρβες, σάλτσες, πατάτες, λάδι, πασχαλινά τσουρέκια, συσκευασμένα μπισκότα, καθώς και δωροεπιταγές από σούπερ μάρκετ και κρεοπωλεία. Είδη προσωπικής φροντίδας και υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια, οδοντόκρεμες). Παιχνίδια και δώρα για παιδιά και εφήβους.

Το Σωματείο μας έχει εντάξει στη δράση του την αλληλεγγύη σε συναδέλφους μας που με αξιοπρέπεια στέκονται όρθιοι και παλεύουν να τα βγάλουν πέρα. Δράση που δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την συνεισφορά των μελών του σωματείου μας, καθώς . και άλλων σωματείων και φορέων, εργαζομένων  που συμμετέχουν σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες που παίρνουμε, ενισχύοντας συναδέλφους μας και οικογένειες σε ολόκληρο το νομό.

Γνωρίζουμε καλά ότι η μόνη λύση και διέξοδος είναι η οργάνωσή μας, η αλληλεγγύη των εργαζομένων, η κοινή μας δράση και η αγωνιστική διεκδίκηση. Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, σωματεία και φορείς της περιοχής μας να παλέψουμε να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, χωρίς φαγητό, χωρίς τα απαραίτητα για να ζήσει με αξιοπρέπεια.

Εκπρόσωποι των σωματείων θα βρίσκονται στο χώρο του Β’ ΚΑΠΗ Ανδρών, στο τέλος του πεζόδρομου Γιαννιτσών τη Μ. Δευτέρα και τη Μ. Τρίτη 6 με 8 το απόγευμα. Τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε συναδέλφους μας και τις οικογένειες τους πριν το Μ. Σάββατο.