Τραγικός ήταν ο επίλογος στις έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονη Αναστάζια καθώς το απόγευμα της Κυριακής (18/6) εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές, στην Κω.

Τα ίχνη της κοπέλας είχαν χαθεί από το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (12/6) και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν αυτοί που κατάφεραν να την εντοπίσουν.

Συγκεκριμένα, έχοντας τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, έφτασαν στα ίχνη της και σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα βρισκόταν κρυμμένο μέσα σε καλαμιές.

Συγκεκριμένα η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα στην περιοχή Αλυκές. Εθελόντρια που έπαιρνε μέρος στις έρευνες είδε πρώτη τις σκληρές εικόνες στο σημείο και ειδοποίησε την αστυνομία. Όλα δείχνουν πως η 27χρονη δολοφονήθηκε και μένει να διαπιστωθεί πώς και από ποιους. Η σκέψη για έγκλημα βρισκόταν στο μυαλό των αστυνομικών που τρέχουν τις έρευνες από την πρώτη στιγμή.

Το σώμα της Αναστάζια ήταν μέσα σε σακούλες και κάτω από ένα δέντρο και σε πολύ κακή κατάσταση.

Η περιοχή είναι μακριά από το Μαρμάρι, ωστόσο φαίνεται πως εκεί, σε απόσταση του ενός χιλιομέτρου είναι το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές που κρατείται από την αστυνομία, στο σώμα του οποίου είχαν βρεθεί σημάδια πάλης και στο σπίτι του, γυναικεία μπλούζα με κηλίδα αίματος και γυναικεία τρίχα.

Για την τραγική είδηση ενημερώθηκαν τόσο η μητέρα της 27χρονης όσο και ο σύντροφός της, που την αναζητούσε από την πρώτη στιγμή. Ήλπιζαν και οι δύο σε ένα θαύμα. Πλέον περιμένουν να μάθουν ποιοι κρύβονται πίσω από το τέλος της κοπέλας που είχε έρθει στο νησί και εργαζόταν στην κουζίνα ξενοδοχείου.

Οι αστυνομικοί έχουν στείλει το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης στα Εγκληματολογικά της αστυνομίας στην Αθήνα. Παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει η κάρτα SIM, τα μέσα που διαθέτουν θα τους επιτρέψουν να έχουν μια συνολική εικόνα. Στα ίδια εργαστήρια θα γίνει ανάλυση και στη συσκευή του 32χρονου που κατασχέθηκε.