Με χαρά υποδεχόμαστε την Βασιλική Δραγούμη ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο με την Ενωτική Δράση!


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Έδεσσα, όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά τα οποία εργάζονται. Η Βασιλική Δραγούμη είναι νομικός και άσκησε το επάγγελμά της δικηγόρου για πολλά χρόνια, έχοντας αποκομίσει μεγάλη εμπειρία σε πολλά θέματα νομικής φύσεως. Η αγάπη της για τον τόπο και οι γνώσεις της, την οδήγησαν να ασχοληθεί με ιδιαίτερο ζήλο για την επίλυση του ιδιοκτησιακού προβλήματος που απασχολεί εδώ και δεκαετίες τις περιοχές της Έδεσσας Άγιος Μάρκος- Ντερέ και Καραμάν. Γι αυτήν ήταν στόχος ζωής να δοθεί λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα, ώστε να αναβαθμιστούν και να αναπτυχθούν οι περιοχές αυτές και να μπορέσουν να αξιοποιηθούν για το καλό των κατοίκων και της πόλης.
Έγινε φίλη και συνοδοιπόρος με την Ενωτική Δράση όταν ο επικεφαλής Αντώνης Ρυσάφης ανέδειξε το θέμα του Εδεσσαίου ποταμού με την κατασκευή του έργου χωρίς περιβαλλοντική αδειοδότηση. Έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής, συμμετείχε ενεργά στην ομάδα πολιτών που συστήθηκε για το σκοπό αυτό και διεκδίκησε δυναμικά την διατήρηση της φυσικής κοίτης του ποταμού και του πράσινου περιβάλλοντος της Έδεσσας, αντιδρώντας στην τσιμεντοποίηση του ποταμού και της ανεξέλεγκτης κοπής των δέντρων.
Από το 2019 είναι μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Έδεσσας και συμμετέχει ενεργά στα θέματα που αφορούν το Δήμο.
Το ενδιαφέρον της για τα κοινά, ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά της είναι ισχυρά κίνητρα για την ένταξή της ως υποψήφια με τη Ενωτική Δράση και πιστεύουμε ότι θα συμβάλει στην κοινή προσπάθεια για να έρθει η αλλαγή που έχει ανάγκη ο Δήμος μας.