Προσκεκλημένος στο χθεσινό-βραδινό Δελτίο Ειδήσεων της ΕΓΝΑΤΙA-TV από τον δημοσιογράφο κ Λάζαρο Λαζάρου ο Καθηγητής Πιπερόπουλος ανέλυσε με το γνωστό γλαφυρό του τρόπο «το φαινόμενο Κασσελάκη» επισημαίνοντας πρωτίστως την επικοινωνιακή υπεροχή του κ Κασσελάκη απέναντι στους συνυποψηφίους του για τη θέση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Π.Σ.

Ο Καθηγητής Πιπερόπουλος υπογράμμισε ότι ο νεότευκτος πολιτικός ήδη κέρδισε «ουσιαστικά αλλά όχι τυπικά» τη θέση του Προέδρου από την πρώτη Κυριακή της αναμέτρησης καθώς ήρθε αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο και σε λίγες εβδομάδες έφτασε να πάρει το 45% των ψήφων αφήνοντας δεύτερη την κ Αχτσιόγλου και ως ουραγούς τους κκ Παππά και Τσακαλώτο.

«Τα τελευταία 50 χρόνια από το καλοκαίρι του 1974, στα πολιτικά μας δρώμενα καθιερώθηκε ο όρος ‘μετά την Μεταπολίτευση’ και εάν ο κ Κασσελάκης αναδειχθεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Π.Σ. προτείνω να εισάγουμε νέο όρο στα Ελληνικά πολιτικά δρώμενα μιλώντας πλέον για ‘Μετα-πολιτική’ περίοδο στην νεότερη ιστορία της Ελλάδος και δεν αποκλείω να τον δούμε Πρωθυπουργό στις επόμενες εκλογές…» είπε ο κ Πιπερόπουλος.

Οι φίλες και οι φίλοι αναγνώστες μας μπορούν να δούνε και να ακούσουν όσα είπε χθες βράδυ στην ΕΓΝΑΤΙΑ-TV ο Καθηγητής Πιπερόπουλος  στο σχετικό βίντεο χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=0Ln2JoGgtpk