Οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου είναι ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για τον τόπο μας

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου είναι ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Πριν αποφασίσουμε ποιόν δρόμο θα τραβήξουμε θα πρέπει να συγκρίνουμε τις επιλογές μας και να αποφασίσουμε με νηφαλιότητα για το καλό του τόπου και το μέλλον των παιδιών μας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της προεκλογικής εκστρατείας, που κορυφώνεται με την πολιτική ομιλία της Παρασκευής, όλοι μας δώσαμε δείγματα γραφής και υπάρχουν τα συγκριτικά μεγέθη και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για να γίνει η επιλογή.

 

Εμείς στη Συνεργασία Ευθύνης, επιμείναμε να καταθέτουμε τις προτάσεις μας και να προβάλλουμε το έργο μας, σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής μας εκστρατείας. Επιμείναμε στον στιβαρό πολιτικό λόγο και κινηθήκαμε πάντα στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού. Δεν λοξοδρομήσαμε, ούτε όταν προκληθήκαμε με έντονο και άκομψο τρόπο.

Προχωράμε μπροστά με σταθερά βήματα και προσήλωση στους στόχους της βελτίωσης της ποιότητας ζωής και της προόδου του τόπου μας.

Συνδέουμε απόλυτα το έργο που έχει παραχθεί και συνεχίζει να υλοποιείται με τους νέους στόχους μας, γιατί οι νέες δυνατότητες που δίνονται στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης αποτελούν σημαντικές προκλήσεις. Θέτουμε νέους στόχους και γνωρίζουμε ότι μπορούν να επιτευχθούν.

Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το όραμά μας!

Έχουμε καταθέσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και διαρθρωμένο σε άξονες. Ένα φιλόδοξο, αλλά ρεαλιστικό πρόγραμμα. Ξέρουμε ότι μπορούμε να το υλοποιήσουμε γιατί έχουμε γνώση των αναγκών του τόπου, αλλά και των δυνατοτήτων μας.

Στεκόμαστε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στον πολίτη, διότι έχουμε αποδείξει την αποτελεσματικότητά μας και τις δυνατότητές μας να διεκδικούμε και να καταφέρνουμε μεγάλους στόχους.

 

Από την άλλη μεριά οι πολιτικοί μας αντίπαλοι αναλώθηκαν σε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με χειραψίες κι αγκαλιές του επικεφαλής με τον κάθε υποψήφιό του ξεχωριστά, αλλά και αήθεις προσωπικές επιθέσεις σε στελέχη μας και σε εμένα προσωπικά.

Ο λαϊκισμός και η τοξικότητα σε όλο τους το μεγαλείο!

Ο προγραμματικός τους λόγος γενικόλογες φλυαρίες, που δεν αντέχουν ούτε καν σε επιδερμική κριτική. Ένα πρόγραμμα με αδιευκρίνιστους στόχους και γενικές προτάσεις, που ταιριάζει στην Έδεσσα, την Καλαμάτα, το Κιλκίς, τη Λάρισα…

Αν ακολουθήσουμε αυτή την τακτική ο δήμος Έδεσσας θα γίνει ένα ακυβέρνητο καράβι με προορισμό την αστάθεια και αβεβαιότητα!

Τόσο στον τηλεοπτικό διάλογο, όσο και στις προτάσεις που ακούστηκαν δεν υπήρχε καμία σχέση με τη σημερινή πραγματικότητα και οι ανεδαφικές προτάσεις που ακούστηκαν είναι βέβαιο ότι θα εκτροχιάσουν την κατάσταση των οικονομικών, που με τόσο κόπο επαναφέραμε.

Είναι βέβαιο ότι θα μας οδηγήσουν και πάλι στα χρέη και τα ελλείμματα.

 

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

στο σταυροδρόμι των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου θα πρέπει να διαλέξουμε αν θα λοξοδρομήσουμε επιλέγοντας τακτικές και λογικές του παρελθόντος ή θα προχωρήσουμε με σταθερά βήματα μπροστά επιλέγοντας τη Συνεργασία Ευθύνης.

 

Γιάννης Μουράτογλου

υπ. Δήμαρχος Έδεσσας