Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς, όλους τους εργαζόμενους στο Θέατρο «Μεταξουργείο» η παρουσία, το Σάββατο 14/10/23, του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Στέφανου Κασσελάκη στην παράστασή μας του έργου «Φοβάμαι, Ταυρομάχε».
Την τιμή αυτή την θεωρούμε τιμή για όλα τα μικρά θέατρα, που αγωνίζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες να κρατήσουν όρθιο το καλό θέατρο, πολλές φορές σε υποβαθμισμένες περιοχές της πόλης μας.

Το γεγονός ότι η πρώτη του θεατρική έξοδος ήταν σ’ένα τέτοιο θέατρο, στο «Μεταξουργείο», σημαίνει πολλά. Σηματοδοτεί το αληθινό ενδιαφέρον του για την τέχνη και τον πολιτισμό. Επίσης, αναδεικνύει το μήνυμα της παράστασής μας με το έργο του Πέδρο Λεμεμπέλ «Φοβάμαι, Ταυρομάχε», που είναι μία φράση από το ίδιο το έργο που λέει: «Όλα τα ανθρώπινα πλάσματα είμαστε ίσα και αξίζουμε σεβασμό».

Τον ευχαριστούμε θερμά και τον προτρέπουμε να δει και άλλες θεατρικές παραστάσεις από το πλούσιο ρεπερτόριο που παρουσιάζουν τα θέατρά μας αυτόν τον χειμώνα.

Στη φωτογραφία: Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Άννα Βαγενά με τους ηθοποιούς του «Φοβάμαι, Ταυρομάχε» (από αριστερά προς δεξιά) Βασιλική Βλάχου, Νίκος Αρβανίτης, Σταμάτης Μπάκνης, Αλεξία Μουστάκα και Ανδρέας Κωνσταντινίδης