Την Παρασκευή 13 Οκτώβρη, το φαρμακείο Αγγέλου στην Έδεσσα έφτασε σε ένα σπουδαίο ορόσημο, γιορτάζοντας την 100η επέτειο αδιάκοπης λειτουργίας του.

Σε μια εορταστική βραδιά για συνεργάτες και φίλους, η οικογένεια Αγγέλου ήταν οι λαμπεροί οικοδεσπότες που υποδέχτηκαν με θέρμη τον καθένα προσωπικά. Τα αδέλφια (πρώτα η Ζωή και έπειτα ο Άγγελος) έκαναν μία ιστορική αναδρομή στην εκατονταετή αδιάκοπη λειτουργία του φαρμακείου στην Έδεσσα ξεκινώντας από το φαρμακείο του προπάππου τους φτάνοντας στο σήμερα. Μοιράστηκαν με τους προσκεκλημένους το όραμα και τις αξίες που κρατούν ακόμα και σήμερα στο φαρμακείο.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου φίλων της οικογένειας από την Έδεσσα και πολλοί επισκέπτες από άλλες πόλεις της Ελλάδας’ οι βουλευτές Νομού Πέλλας τιμώντας με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο Διονύσης Σταμενίτης με τη σύζυγό του, ο Λάκης Βασιλειάδης καθώς και ο Γιώργος Καρασμάνης.

Η βραδιά συνεχίστηκε με εξαιρετική ζωντανή μουσική (βιολί και σαξόφωνο)’ ξεχωριστός ο πλούσιος και ανάρπαστος μπουφές του Όθων Catering.

 

Θα κλείσουμε με μια όμορφη ευχή της φίλης Έμης Κασαρτζόγλου προς την οικογένεια και το φαρμακείο Αγγέλου :

Έρχεται κάποια στιγμή στην Ζωή μας που χρειαζόμαστε ένα χέρι να κρατηθούμε έναν άνθρωπο να μας χτυπήσει την πλάτη και να μας πει “θα πάνε όλα καλά”. Αυτό ήταν και είναι το φαρμακείο Αγγέλου. Δεν έκλεισε καμιά πόρτα σε κανέναν συνάνθρωπο. Τα παιδιά κληρονόμησαν από τον Προπάππου τους να είναι Άνθρωποι. Η Ζωή και ο Άγγελος έγιναν οικογένειά μας γιατί πάντα είναι εκεί για όλους. Χρόνια Πολλά για τα 100 χρόνια Λειτουργίας Σας Και εύχομαι κάποτε και τα δικά σας τα δισέγγονα να πάρουν λίγο από την μαγιά σας.”

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση :