Άλλο ένα τριήμερο στα αγωνιστικά τερέν πέρασε για τον Α. Σ. Έδεσσας στις 17 – 18 και 19 Νοεμβρίου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Taekwondo 2024 “Σταμάτης Κάσσης” που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου.


Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Τεχνικό κύπελλο όπου συμμετείχαν τρεις αθλητές του Α.Σ. Έδεσσας πιο συγκεκριμένα συμμετείχαν στα πούμσε η Αμπατζή Μαρία η Κυριακουλάκου Ελισάβετ και ο Κυριακουλάκος Στάθης. Και οι τρεις αθλητές κατάφεραν να περάσουν από τον ημιτελικό στην οκτάδα του τελικού χωρίς όμως να φτάσουν βαθμολογικά στην τετράδα των μεταλλίων.


Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 πραγματοποιήθηκε το αγωνιστικό πρωτάθλημα όπου συμμετείχαν ο τρυφωνίδης Ευθύμιος και η πρωτοεμφανιζόμενες Μούκα Ελένη και Παπαστεργιοπουλου Λυδία.


Ο Τρυφωνίδης αγωνίστηκε στην κατηγορία ως 61 κιλά και κατάφερε να φτάσει μετά από τρεις αγώνες στον τελικό της κατηγορίας όπου και έχασε με μικρή διαφορά και έμεινε στη δεύτερη τιμητική θέση και το αργυρό μετάλλιο. Η Μούκα Ελένη αγωνίστηκε στην κατηγορία + 59 κιλά και στον πρώτο της αγώνα έχασε στην ισοπαλία μετά από απόφαση των κριτών ενώ η Παπαστεργιοπουλου Λυδία στην κατηγορία -41 κιλά έδωσε ένα πολύ ωραίο αγώνα όπου έχασε τελευταία στιγμή για ένα πόντο διαφορά.
Την ομάδα συνόδευσε η προπονήτρια Μπιρόζη Ιορδάνα.
Αν και η συγκομιδή των μεταλλείων δεν ήταν η επιθυμητή , οι αθλητές αξίζουν συγχαρητήρια για την αξιοπρεπέστατη εμφάνιση τους που μας αφήνει αν ελπίζουμε πολλά για το μέλλον.