Είμαι υπέρ μιας προσπάθειας να υπάρχει σεβασμός στα δικαιώματα των ανθρώπων, όπως υπήρξε σεβασμός στην επιλογή δύο ανθρώπων να κάνουν ένα σύμφωνο συμβίωσης. Τα υπόλοιπα που συζητάμε πρέπει πρώτα να τα δούμε. Σήμερα στη χώρα μας, που θέλουμε να φέρουμε το σχέδιο νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια, εάν θέσουμε το ερώτημα: είναι προετοιμασμένη η χώρα και οι κοινωνικές της υπηρεσίες να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια, θα σας απαντήσω ότι δεν είναι κανένας προετοιμασμένος.

Η συζήτηση για το σχέδιο νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια βοηθάει την Κυβέρνηση, γιατί ενώ υπάρχει μια πολύ μεγάλη κλοπή στη χώρα από τα ζητήματα της ακρίβειας και των Τραπεζών, η Κυβέρνηση με τον τρόπο που κινείται στα Μέσα προσπαθεί και έχει αποπροσανατολίσει όλη την κοινή γνώμη.

Ο κ. Βορίδης και η Κυβέρνηση δεν ανακοινώνουν τα προϊόντα που αισχροκερδούν και κλέβουν γιατί θέλουν να καλύψουν τις εταιρείες καθώς γνωρίζουν ότι ο καταναλωτής θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Μας ανέφερε επίσης ότι η Κυβέρνηση βάζει πρόστιμα. Ξέρετε τι πρόστιμο επιβλήθηκε στις Τράπεζες για τα 1,4 δισεκατομμύρια που αισχροκερδούν από τις προμήθειες; Συμβιβάστηκε η Κυβέρνηση με 41 εκατομμύρια. Επομένως, σήμερα πρέπει να μιλήσουμε για τα πραγματικά προβλήματα που υπάρχουν και να σταματήσει η Κυβέρνηση να αποπροσανατολίζει τον κόσμο.