Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας και των cloud υπηρεσιών του διαδικτύου τα τελευταία χρονιά, έχει σηματοδοτήσει μια στροφή των επιχειρήσεων προς τη ψηφιακή οργάνωση, η οποία προσφέρει ένα πλήθος πλεονεκτημάτων που βελτιώνουν δραστικά την καθημερινή τους λειτουργία και απόδοση. Στο ίδιο επίπεδο έχουν επηρεαστεί και οι υπηρεσίες στον κλάδο διαχείρισης και πώλησης ακινήτων.  Η αγορά ενός λογισμικού για μεσιτικά γραφεία μπορεί να φέρει επανάσταση στον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων του κλάδου, βελτιώνοντας σημαντικά την διαχείριση πελατών και ακινήτων, την παραγωγικότητα και την κερδοφορία της επιχείρησης.

Η εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία, η αυτοματοποιημένη προβολή διαφήμισης και αποστολή αλληλογραφίας της επιχείρησης, η εξοικονόμηση κόστους, η βελτιωμένη επικοινωνία με τους πελάτες, και τα εύχρηστα εργαλεία ανάλυσης δεδομένων καθιστούν το cloud λογισμικό για μεσιτικά γραφεία απαραίτητη επιλογή για κάθε σύγχρονο μεσιτικό γραφείο.

 

Ας δούμε τα οφέλη του cloud CRM λογισμικού για μεσιτικά γραφεία:

 

  1. Πρόσβαση από παντού, ανά πάσα στιγμή:

 

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά προγράμματα, το cloud CRM είναι προσβάσιμο από οπουδήποτε υπάρχει σύνδεση στο internet. Αυτό σημαίνει ότι οι μεσίτες και οι συνεργάτες τους μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα δεδομένα, όπως πελάτες, ακίνητα, αγγελίες, υποψήφιους αγοραστές/μισθωτές, και πολλά άλλα, από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone τους.

 

  1. Βελτιωμένη οργάνωση και παρακολούθηση:

 

Το cloud CRM λογισμικό για μεσιτικά γραφεία προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την οργάνωση και διαχείριση όλων των διαδικασιών της πώλησης ενός ακίνητου από τον μεσίτη. Μπορείτε να καταχωρήσετε και να παρακολουθήσετε εύκολα αγγελίες ακινήτων, leads, πελάτες, ραντεβού, συμβόλαια και πολλά άλλα, εξασφαλίζοντας έλεγχο και άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες.

 

  1. Αυτοματοποίηση χρονοβόρων εργασιών:

 

Πολλές χρονοβόρες εργασίες, όπως η αποστολή email, η δημιουργία αναφορών, η δημοσίευση αγγελιών σε portals, μπορούν να αυτοματοποιηθούν με το cloud CRM λογισμικό. Αυτό αποδεσμεύει πολύτιμο χρόνο για τους μεσίτες, ώστε να εστιάσουν σε πιο παραγωγικές δραστηριότητες, όπως η ανάπτυξη των σχέσεων με τους πελάτες και η εύρεση νέων αγγελιών.

 

  1. Ενίσχυση της επικοινωνίας και συνεργασίας:

 

Το cloud CRM λογισμικό μπορεί να λειτουργήσει ως εργαλείο επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των μεσιτών και των συνεργατών του. Οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν όλη την διαδικασία πώλησης ακίνητου και σε ποιον αρμόδιο υπάλληλο βρίσκεται κάθε φορά. Μπορούν να επικοινωνούν άμεσα με κάποιον για υποστήριξη ή νομική συμβουλή, είτε από το κινητό τους είτε από την ιστοσελίδα της επιχείρησης.

 

  1. Καλύτερες λήψεις αποφάσεων:

 

Σήμερα τα σύγχρονα συστήματα cloud CRM έχουν ενσωματώσει και τεχνολογία machine learning και AI για την καλύτερη ανάλυση δεδομένων. Με αυτόν τον τρόπο ο διαχειριστής του λογισμικού μπορεί να αντλήσει ανά πασά στιγμή  πολύτιμες πληροφορίες για τις τάσεις της αγοράς και τις προτιμήσεις των πελατών. Συλλέγοντας αυτά τα δεδομένα μπορούν οι μεσίτες να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις και να βελτιστοποιήσουν την συνεργασία και τις ροές των διαδικασιών μεταξύ των μελών και των πελατών της επιχείρησης .

 

  1. Οικονομικά πακέτα χωρίς εγκατάσταση:

 

Συνήθως οι υπηρεσίες cloud CRM έχουν λιγότερο κόστος συντήρησης απ’ ότι η αγορά τους με άδειες λογισμικού για την εγκατάσταση στα γραφεία της επιχείρησης. Η επιλογή ενός cloud λογισμικού για μεσιτικά γραφεία έχει λιγότερο κόστος συντήρησης καθώς εξαλείφει την ανάγκη οποιασδήποτε αναβάθμισης σε υλικό hardware και software.