Υπογράφτηκε παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Α. Γεωργιάδη και του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Π. Μπογιατζίδη η σύμβαση με την ανάδοχη εταιρία για την ανακαίνιση 9 Κέντρων Υγείας. Συγκεκριμένα, για την περιοχή μας, οι συμβάσεις αφορούν την Ενεργειακή Αναβάθμιση, τον Εκσυγχρονισμό και την Ανακαίνιση των κτιρίων των Κέντρων Υγείας Κρύας Βρύσης, Αριδαίας, και Σκύδρας με συνολικό προϋπολογισμό 5,2 εκ. ευρώ. Σε εξέλιξη είναι οι παρεμβάσεις στο Κέντρο Υγείας Άρνισσας, σχεδόν 1,2 εκ. ευρώ.

Επισημαίνεται πως το πρόγραμμα της αναβάθμισης των υποδομών της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, όπως αυτό έχει σχεδιαστεί από το Υπουργείο Υγείας και έχει ενταχθεί για χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα των τελευταίων δεκαετιών.

Για την εξέλιξη αυτή ο Βουλευτής Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Η υλοποίηση σημαντικών έργων έχει ξεκινήσει και για την περιοχής μας. Ο τομέας της υγείας, όπως επισημαίνω σταθερά, αποτελεί μια άμεση προτεραιότητα για την βελτίωση των συνθηκών και την ενίσχυσή του, τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και σε προσωπικό. Υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης, γίνονται συνεχείς προσπάθειες και είμαστε εδώ για να παρακολουθούμε στενά τις ανάγκες και να βελτιώνουμε τις συνθήκες».