Όποια και αν είναι η αφορμή που σε οδηγεί στον να αναζητήσεις ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό δώρο για την αγαπημένη σου φίλη, γνωρίζουμε ότι έχεις ένα δύσκολο task να αντιμετωπίσεις. Θέλεις να της προσφέρεις ένα δώρο που θα την ενθουσιάσει και θα της είναι χρήσιμο, αλλά οι χιλιάδες διαθέσιμες επιλογές που υπάρχουν στην αγορά σε μπερδεύουν. Παρακάτω θα βρεις τρεις υπέροχες προτάσεις δώρων για την κολλητή και σου υποσχόμαστε ότι αυτή την φορά θα της προσφέρεις ένα δώρο που πραγματικά θα την ξετρελάνει!

  1. Δώρο για την beauty lover φίλη σου

Αν η κολλητή σου αγαπά την ενασχόληση με την περιποίησή της και το skincare ανήκει στις αγαπημένες τις δραστηριότητες, τότε ένα σετ περιποίησης προσώπου ή σώματος είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να της προσφέρεις. Στην αγορά θα βρεις ολοκληρωμένα σετ με ενυδατικές κρέμες, lip balms, κρέμες ματιών, eye patches και serums για την πρωινή ή την βραδινή ρουτίνα της, αλλά και σετ μπάνιου που περιέχουν αρωματικά αφρόλουτρα, scrub σώματος που υπόσχονται να αφήσουν την επιδερμίδα της βελούδινη και σαμπουάν κατάλληλα για διαφορετικούς τύπους μαλλιών. Επίλεξε το σετ περιποίησης που πιστεύεις ότι ταιριάζει στις ανάγκες της beauty lover φίλης σου και ενθουσίασέ την.

  1. Δώρο για την fashion icon φίλη σου

Όλοι έχουμε μια φίλη που λατρεύει την μόδα και θέλει πάντα να ακολουθεί τα τελευταία fashion trends. Αν η δική σου fashion lover φίλη είναι η κολλητή σου, τότε δεν έχεις παρά να της προσφέρεις κάποιο επώνυμο ρούχο ή αξεσουάρ. Η δική μας πρόταση είναι να προτιμήσεις αξεσουάρ, όπως τα κοσμήματα τα οποία αποτελούν μια safe επιλογή που θα αναβαθμίσει οποιοδήποτε look της. Μπορείς να επιλέξεις κάποιο κόσμημα https://www.annamariamazaraki.gr/el/jewelry και να προσπαθήσεις να ακολουθήσεις το στυλ της. Για παράδειγμα αν γνωρίζεις ότι της αρέσουν τα διακριτικά κοσμήματα αναζήτησε ένα minimal ζευγάρι καρφωτά σκουλαρίκια με ζιργκόν, ενώ αν προτιμά τα κοσμήματα που τραβούν τα βλέμματα, ένα ζευγάρι ear cuffs είναι η ιδανική επιλογή!

  1. Δώρο για την tech lover φίλη σου

Τα gadgets ανήκουν στην κατηγορία των δώρων που θα ενθουσιάσουν την αγαπημένη σου φίλη που αγαπά τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Στην αγορά θα βρεις πλήθος από gadgets που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα της φίλης σου, ωστόσο η δική μας πρόταση είναι να της προσφέρεις μια ρετρό φωτογραφική μηχανή. Το δώρο αυτό θα αποκτήσει συναισθηματική αξία, αφού θα μπορείτε να βγάλετε μαζί τις ωραιότερες φωτογραφίες, ενώ μπορείς να συνοδεύσεις το δώρο σου με ένα άλμπουμ για polaroid φωτογραφίες, ώστε η φίλη σου να κρατά συγκεντρωμένες τις αναμνήσεις σας.