Αφοί Τούρα - Ζωοτροφές
Ελένη Λαζάρου Λέντσε - Λογιστικό Γραφείο ΈδεσσαΑκαδημία Καφέ Μπάρ ΈδεσσαΣτεγνοκαθαριστήριο «Κύκνος» Έδεσσα ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο με θέμα: «Vegan Κουζίνα»

Ο  Τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Vegan Κουζίνα», την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 17:00, στις εγκαταστάσεις του Τσιμισκή 45, με εισηγητή τον Μάνο Γρηγορόπουλο, Vegan Chef.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν στο bit.ly/2MoBxDY ή στο τηλέφωνο 2310 281 282.

Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο με θέμα: «Vegan Κουζίνα»

Ο Μάνος Γρηγορόπουλος είναι απόφοιτος μαγειρικής σχολής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Πανεπιστημίου IHK του Μονάχου.

Έχει εργαστεί σε εστιατόρια και ξενοδοχεία 5 αστέρων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια εργάζεται στο χορτοφαγικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης,  Oval. Το 2015, μαγείρεψε στο συνέδριο κορυφής των επτά ισχυρότερων κρατών (G7), στο οποίο συμμετείχαν Υπουργοί και Αρχηγοί Κρατών.

Στόχος του είναι να γνωρίσει και να αγαπήσει όλος ο κόσμος την χορτοφαγική κουζίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε: σπουδαστές και απόφοιτους του τομέα Γαστρονομίας, σε επαγγελματίες σεφ – μάγειρες,  ερασιτέχνες, ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης για τη συμμετοχή τους. 

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, Τσιμισκή 45, Θεσσαλονίκη

Όλες οι Ειδήσεις

Δείτε Περισσότερα