Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (8 Ιουλίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή συνολικά 13 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αγροικία που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αποξηραμένα αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους 85 γραμμαρίων.


Σύλληψη για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη χθες (8 Ιουλίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία σιδερογροθιά. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο, μία κυνηγετική καραμπίνα, 85 κυνηγετικά φυσίγγια, 3 δελτία αστυνομικής ταυτότητας υπό στοιχεία άλλων προσώπων για τα οποία είχαν δηλωθεί απώλεια και 2 ταυτότητες αλλοδαπών Αρχών υπό στοιχεία άλλων προσώπων.

Εξιχνίαση κλοπής από οικία

Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίου – Ολύμπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 5 προς 6 Ιουλίου 2020 μπήκε παράνομα σε οικία ημεδαπού σε περιοχή της Πιερίας και αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά και το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.