en d

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ

Από την πρώτη στιγμή της συγκρότησης και λειτουργίας του συνδυασμού της “ενω-τικής δράσης”, ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ ότι θα κινηθούμε έξω και μακριά από τους καθιε-ρωμένους και τυποποιημένους κανόνες επικοινωνίας και επαφής με τους συνδημότες μας, που απλά επαναλαμβάνουν και αναπαράγουν μονολόγους χωρίς τη δυνατότητα ουσιαστικού διαλόγου.

Πιστοί στην αρχή μας αυτή αποφασίσαμε, τη μη συμμετοχή του επικεφαλής μας, Α-ντώνη Ρυσάφη, σε προεκλογική τηλεοπτική εκπομπή της «Pella ΤV», αφού δεν θα υπήρχε η δυνατότητα, ουσιαστικού διαλόγου με τους άλλους υποψηφίους δημάρ-χους, αλλά μόνο σύντομων απαντήσεων σε στερεότυπες ερωτήσεις. Η κοινή θέση όλων των συμπολιτών μας, που παρακολούθησαν την εκπομπή, για ανούσιο και προστατευτικό για ορισμένους υποψηφίους, χαρακτήρα της, επιβεβαιώνουν την ορ-θότητα της απόφασης μας.

Αντίθετα αποφασίσθηκε η συμμετοχή του Αντώνη Ρυσάφη στην εκπομπή “Πέριξ”, της «ΤV 100», με θέμα τις δημοτικές εκλογές, ακριβώς λόγω της διαβεβαίωσης για τη δυνατότητα και ζωντανού διαλόγου μεταξύ των υποψηφίων.

Η μη εξάρτηση του συνδυασμού μας από το παρελθόν και τους κάθε είδους παράγο-ντες που «μεγαλούργησαν» στη διάρκεια του, οδηγώντας τη χώρα και τον τόπο μας στην καταστροφή, είναι η μεγάλη δύναμή μας. Γι αυτό και ματαιοπονούν όσοι, α-πελπισμένοι από τη δυναμική μας στη κοινωνία και βλέποντας να οδηγούνται οριστι-κά στο περιθώριο, προσπαθούν μαζί με τα γνωστά «παπαγαλάκια τους» να παρου-σιάσουν τη πολιτική αυτή απόφαση, της μη συμμετοχής μας, σαν δήθεν ένδειξη α-πόκρυψης και φόβου.

Φοβούνται αυτοί που πρέπει να απολογηθούν για το κατάντημα του τόπου μας και όχι αυτοί που έχουν όραμα και θέληση να παλέψουν για μια άλλη πρόταση.
ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.