Ο καφές σερβίρεται με μπισκοτάκι δίπλα και γίνεται ένας πολύ ενδιαφέρων συνδυασμός. Το πρωϊνό απλά υπέροχο και καταπληκτικά σερβιρισμένο. Το προσωπικό ευδιάθετο γεμάτο ενέργεια. Φλωρίνης 35 στην Έδεσσα με τηλέφωνο επικοινωνίας 2381023888.

Στο Svouras The Gourmet Coffee μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις μεταδόσεις στην F1 και Moto GP

Οι τελευταίες εξελίξεις στη F1

Μέλος της Mercedes-AMG F1 βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό

Οι πρωταθλητές της Formula 1 ανακοίνωσαν ότι κατά τη διάρκεια των τεστ που πραγματοποιήθηκαν για το Grand Prix του Eifel στη Γερμανία εντοπίστηκε θετικό στον Covid-19 ένα από τα μέλη της ομάδας.

Η Mercedes-AMG F1 ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για κάποιον από τους οδηγούς, οπότε δεν υπάρχει θέμα σχετικά με τη διαδικασία του αγωνιστικού τριημέρου στην πίστα του Nurburgring.

Ακολουθώντας πιστά τα πρωτόκολλα ασφαλείας της FIA, η γερμανική ομάδα έθεσε σε απομόνωση τον άνθρωπο που νοσεί, ξεκίνησε την ιχνηλάτηση και έκανε τεστ σε όλους προκειμένου να δει αν υπάρχει άλλο δείγμα θετικό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο GP της Ρωσίας το περασμένο Σαββατοκύριακο καταγράφηκαν 10 κρούσματα. Επίσης, από τις αρχές Ιουλίου, οπότε και ξεκίνησε το πρωτάθλημα της F1, έχουν γίνει πάνω από 50.000 τεστ.