Με τον καιρό σύμμαχο βγήκαμε στην λαϊκή αγορά της πόλης μας όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες τσίκνισαν, τραγούδησαν και χόρεψαν σε γειτονιές της Έδεσσας τιμώντας το έθιμο της Τσικνοπέμπτης. Η φετινή Τσικνοπέμπτη ήταν θα λέγαμε πιο ανθρώπινη, με τα υγειονομικά μέτρα να είναι πιο χαλαρά, όμως η σημερινή είδηση του πολέμου στην Ουκρανία και ιδίως η δύσκολη καθημερινότητα με τις αυξήσεις των προϊόντων προκάλεσαν ένα μούδιασμα στην πρωινή μας βόλτα στη λαϊκή με τα συναισθήματα ανάμεικτα. Η μικρή κίνηση στην λαϊκή αγορά αλλά και οι ανατιμήσεις προς τα πάνω ήταν το κυρίως θέμα που απασχόλησε φέτος την Εδεσσαϊκή Τσικνοπέμπτη.

Μπορεί να μην ήλθε το τέλος της πανδημίας αλλά τείνει να βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και ελπίζουμε να είναι η τελευταία χρονιά για την ανθρωπότητα με τις τελευταίες στερήσεις ελευθερίας που μας έκαναν να κλειστούμε στον εαυτό μας ακόμη περισσότερο. Να ευχηθούμε κι εμείς με τη σειρά μας υγεία και ειρήνη καθώς και δύναμη σε όλους και οι ημέρες που θα ακολουθήσουν να είναι καλύτερες για όλους! Καλές Απόκριες και καλά κούλουμα να έχουμε!

Μια βόλτα σήμερα το πρωί στη Λαϊκή αγορά της Έδεσσας μαρτυρούσε πως οι πολίτες ούτε διάθεση είχαν αλλά ούτε και χρήματα να ξοδέψουν λόγω της ακρίβειας
Σε πολλά εστιατόρια και καταστήματα της πόλης μας άναψαν τις ψησταριές με τους ψήστες υπομονετικά να βγάζουν τα πεντανόστημα ψητά τους και να τα προσφέρουν σε πελάτες και επισκέπτες!
Η μεγάλη οικογένεια του Εδεσσαϊκού σε στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνουν τον ήλιο, τιμώντας την παραδοσιακή τσικνοπέμπτη με γευστικά ψητά
Ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού και επιχειρηματίας της πόλης μας Χρήστος Πόζαρλης πάντα δίπλα στην ομάδα τα τελευταία χρόνια εμπνέει τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση στους παίκτες για την επιτυχημένη συνέχεια του πρωταθλήματος
Μαζί με τον “πλανητάρχη” στα μικρά καταρρακτάκια
Η Banda Entopica καλεσμένη από το River μας χάρισε στιγμές χαλάρωσης, κέφι και χορό στους παρευρισκόμενους κάνοντάς μας να ξεχάσουμε τα όποια προβλήματα έχουμε για λίγες ώρες!
Η Ακαδημία του Παππά αναβάθμισε την ψησταριά και ευχήθηκε σε όλον τον κόσμο Υγεία και Ειρήνη!
Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια είδαμε ζεστές ανθρώπινες εικόνες μιας άλλης εποχής που έχουμε οι ως επί το πλείστων επιθυμήσει!