Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης παρέδωσε σήμερα τριανταπέντε (35) στολές εκστρατείας στο Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας στα Γιαννιτσά, παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας Ταξίαρχου Πέτρου Περδικάτση. Οι στολές αποτελούν μια δωρεά της εταιρείας Agrifreda του κ. Ι. Σινιόσογλου, που είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής τροφίμων. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Βουλευτή με την γενναία αυτή δωρεά που δείχνει τη συνεχή προσφορά της εταιρείας στην τοπική κοινωνία.

«Η κίνηση αυτή αποτελεί μια ελάχιστη ένδειξη συμβολής και σεβασμού στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας που επιτελούν καθημερινά το έργο τους με ζήλο και αυταπάρνηση», δήλωσε ο Λάκης Βασιλειάδης μετά την παράδοση και συνέχισε λέγοντας ότι θεωρεί σημαντική την υποστήριξη των σωμάτων ασφαλείας σε όλα τα επίπεδα. «Πρέπει να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τους αστυνομικούς μας, που προσπαθούν συνεχώς και αδιάλειπτα να προσφέρουν στον συνάνθρωπο» δήλωσε χαρακτηριστικά. Τέλος, ο Βουλευτής ευχαρίστησε θερμά τον κ. Σινιόσογλου για την ανταπόκρισή του και την προσφορά του.

Είναι δεδομένο πως η ασφάλεια αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινής εύρυθμης λειτουργίας της ζωής όλων, ειδικά στις μέρες μας, που οι προκλήσεις είναι αρκετές, και γι’ αυτό τέτοιου είδους πρωτοβουλίες δείχνουν έμπρακτα την ευγνωμοσύνη αλλά και την στήριξη των σωμάτων ασφαλείας.