Μια ακόμη αξιόλογη πολιτιστική εκδήλωση συνεχίστηκε μ΄επιτυχία  στο Δήμο Σκύδρας. Πρόκειται για την 5η πλέον «Χορωδιακή Συνάντηση Καλής» που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, με συνδιοργανωτές  το Δήμο Σκύδρας και τη Χορωδία του Φιλοπρόοδου Επιμορφωτικού Συλλόγου Καλής Σκύδρας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης (με τη σειρά παρουσίασης): η Δημοτική Χορωδία Μελίκης Ημαθίας, η Μικτή Χορωδία Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων και η Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Κασσανδρείας «Κασσάνδρα».

Οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν ένα ευχάριστο μουσικό πρόγραμμα ανταποδίδοντας την ικανοποίησή τους με θερμά χειροκροτήματα.

Η Αντιδήμαρχος Ιωάννα Βέργου, εκπροσωπώντας τη Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου, τόνισε τη σημασία της εκδήλωσης αυτής για τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας. Ευχήθηκε να υπάρχει ανάλογη συνέχεια και στο μέλλον – πάντα με τη στήριξη και τη συνεργασία του Δήμου Σκύδρας – κι ευχαρίστησε θερμά τους μαέστρους, τους μουσικούς και τα μέλη των χορωδιών, ενθαρρύνοντάς τους να συνεχίζουν να μας χαρίζουν όμορφα μουσικά συναισθήματα. Ακόμη, ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους που τίμησαν κι αγκάλιασαν την εκδήλωση  εκφράζοντας μ΄αυτό τον τρόπο την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για τη ξεχωριστή αυτή πολιτιστική δράση που αποτελεί  θεσμό για το Δήμο μας!