Αφοί Τούρα - Ζωοτροφές
Ελένη Λαζάρου Λέντσε - Λογιστικό Γραφείο ΈδεσσαΑκαδημία Καφέ Μπάρ ΈδεσσαΣτεγνοκαθαριστήριο «Κύκνος» Έδεσσα ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

Η φλεβική ανεπάρκεια ως επαγγελματική νόσος

Μια συνηθισμένη νόσος η οποία «επιτίθεται» κυρίως στις γυναίκες

COLLAGE ΦΛΕΒΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση κόσμου, ολοκληρώθηκε το σεμινάριο με τίτλο: «Η φλεβική ανεπάρκεια ως επαγγελματική νόσος», το οποίο διοργάνωσε το τμήμα Νοσηλευτικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015, στην αίθουσα διαλέξεων του Mediterranean College Θεσσαλονίκη, στο ιστορικό κτίριο «ΒΙΕΝΝΗ», Εγνατία 2-4, στη Θεσσαλονίκη. Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η Ειδ. Αγγειοχειρούργος, κυρία Μίλκα Γιάννης.

Η κυρία Γιάννης, κατά την διάρκεια της διάλεξης της παρουσίασε στο κοινό τα πλέον πρόσφατα δεδομένα σχετικά με την φλεβική ανεπάρκεια, καθώς και τις τελευταίες τεχνικές αντιμετώπισης τους.

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, συνεχίζουν να προσφέρουν στους σπουδαστές τους σεμινάρια εκτός διδακτικού πλαισίου, προκειμένου να είναι ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο που έχουν αποφασίσει να σταδιοδρομήσουν.

Όλες οι Ειδήσεις

Δείτε Περισσότερα